Autodemontage Van der Ven

Autodemontage Van der Ven

Voor alles wat te maken heeft met autodemontage

Disclaimer

Dit is een website van Van der Ven Autorecycling B.V. Bezoekers die van de website gebruik maken verklaren zich daardoor akkoord met de inhoud van deze disclaimer.

Van der Ven Autorecycling B.V. doet haar uiterste best om de informatie op haar website juist en zo actueel mogelijk te houden. Een belangrijk deel van de website loopt echter via een automatisch proces. Wijzigingen in (technische) specificaties, automodellen, auto-onderdelen, prijzen, afbeeldingen en verder elke vorm van informatie kunnen voorkomen. Aan de inhoud van de website kunnen op geen enige wijze rechten worden ontleend.

Elke vorm van communicatie die via deze site loopt, geeft Van der Ven Autorecycling B.V. het recht om gebruik te maken van de persoonsgegevens – dan wel bedrijfsgegevens – voor toekomstige commerciële activiteiten.

Per e-mail verzonden informatie door Van der Ven Autorecycling B.V. is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Het vermenigvuldigen, verspreiden, openbaar maken en/of verstrekken van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Mocht u een e-mail ontvangen die niet voor u bestemd is, dan verzoeken wij u om dit via info@venauto.nl aan Van der Ven Auto’s kenbaar te maken.

Comments are closed.